skip to Main Content

 

INNOKEM keraaminen takuupinnoite klikkaa ja lue lisää

Diamonbrite takuukäsittelyt

Maailman levinnein, ”World´s no. 1”, maalipinnan ja tekstiilien 6 vuoden takuupinnoite. Autoasi ei tarvitse enää vahata. Käsittelyn jälkeen maalipinta on helppo ja nopea puhdistaa. Käsittely suojaa lialta, happosateilta, puiden mahlalta, linnun ulosteilta (48h), lämpötilan vaihteluilta ja uv-säteilyltä. Ylläpitää autosi alkuperäisen ulkonäön.

Klikkaa ja lue lisää / Katso video (YouTube) / Puolueettomat pinnoite testit

Lacroe takuukäsittely

Maalipinnan 3 vuoden takuupinnoite. Autoasi ei tarvitse enää vahata. Käsittelyn jäljeen maalipinta on helppo ja nopea puhdistaa. Käsittely suojaa lialta, happosateilta, puiden mahlalta, linnun ulosteilta (48h), lämpötilan vaihteluilta ja uv-säteilyltä. Ylläpitää autosi alkuperäisen ulkonäön.

Klikkaa ja lue lisää

vahausKestovahaukset

Käytämme vahauksessa viimeisintä teknologiaa, joka kestää 10-12 kk. Maalipinta on erittäin kiiltävä ja autosi on helpompi pitää puhtaana. Uv-suoja.

Vahaukset

Käytämme vahauksessa viimeisintä teknologiaa, joka kestää 2-4 kk. Maalipinta on erittäin kiiltävä ja autosi on helpompi pitää puhtaana.

Maalipinnan kiillotukset

Käytämme Virtus -hologrammivapaata kiillotusjärjestelmää, joka poistaa naarmut takuuvarmasti ja lopputulos on ajojäljetön. Naarmut ja ajojäljet eivät palaudu myöhemminkään.

pesuPäältäpesut

Autosi pestään korkeapaineella vuoden aikaan sopivin ainein. Pesu tehdään hellävaraisesti ilman mekaanista rasitusta, joka aiheuttaisi maalipinnan naarmuuntumista. Pesun jälkeen auto kuivataan ammattimaisin menetelmin maalipintaa vahingoittamatta.

Moottorinpesut

 

Sisäpuhdistukset

Autosi sisätilat imuroidaan huolellisesti. Ikkunat, lattiamatot ja muoviosat pestään.

Sisäpesut

Autosi sisätilat puhdistuvat ja raikastuvat koneellisella sisäpesulla. Sisätilat imuroidaan, penkit ja verhoilu pestään koneellisesti painehuuhtelulaitteella siihen tarkoitettua tekstiilinpesuainetta käyttäen. Pestyt pinnat kuivatetaan.

Otsonoinnit

Käytämme otsonointia auton sisätilojen allergiasaneeraukseen (esimerkiksi eläinten aiheuttamat allergeenit). Otsonointi poistaa tehokkaasti tupakan-, eläinten- ja muut epämiellyttävät hajut. Otsonointi poistaa myös virukset, bakteerit ja homeitiöt.

Ikkunatummennukset

Käytämme ikkunatummennuksissa laadukasta SunGard ikkunakalvoa, jolle myönnetään 10 vuoden takuu. Kalvot antavat autollesi tyylikkään ulkonäön ja estävät säteilylämpöä jopa 70%.

SunGard-aurinkosuojakalvon tarjoama näkösuoja ennaltaehkäisee myös tehokkaasti automurtoja. Onnettomuustilanteissa kalvo antaa sirpalesuojaa.

Kivenisku- ja puskuriteippaukset

Käytämme laadukkaita 3M-teippejä. Läpinäkyvä tai musta kiveniskuteippi suojaa autosi pintoja kiveniskuilta, hankaumilta ja kuralta. Voit suojata lastaussuojat, takapuskurit, helmapellit, kahvakupit, lokasuojien kaaret jne.

Maalipinnan kiveniskujen korjaus

Poistamme kiveniskujen aiheuttamia maalipinnan vaurioita “SmartChip Repair” -tekniikalla.

Jälleenmyyntiarvoa parantava käsittely kohentaa auton ulkonäköä ja pysäyttää ruostumisen.

Back To Top