skip to Main Content

Autopuhdistus Karppanen Oy on tarjonnut ammattitaitoista autonhoitopalvelua vuodesta 2001. Panostamme toiminnassamme korkeaan laatuun ja asiakaspalveluun. Asiantunteva henkilöstömme auttaa löytämään sopivimmat palvelut ja tuotteet autollesi. Palveluihimme kuuluvat pesut, sisäpuhdistukset, sisäpesut, maalipinnan takuupinnoitteet, vahaukset, kiillotukset, kiveniskukorjaukset, ikkunan tummennukset, otsonoinnit ja suojateippaukset.

Autopuhdistus Karppanen Oy toimii Kuopiossa, Jyväskylässä ja Varkaudessa työllistäen 15-20 työntekijää.

Palvelemme sekä yksityisiä että yritysasiakkaita. Olemme pitkäaikainen yhteistyökumppani johtaville autoliikkeille, kuten K-Caara Oy, Kuopion Autokauppa Oy, Autotalo Hartikainen Oy, Veljekset Laakkonen Oy, Väänäsen Auto Oy ja Saka Kuopio. Asiakkainamme on myös useita yrityksiä, muun muassa Savon Sanomat Oy ja Sanomalehti Keskisuomalainen Oy.

Ammattitaitoinen henkilöstömme on koulutettu alan tuoreimpiin menetelmiin. Yhteistyömme alan maahantuojien kautta tehtaisiin takaa aina uusimmat tuotteet ja palvelut asiakkaillemme. Taustajoukoillamme on kokemusta autonhoidon maahantuonnista ja koulutuksesta jo vuodesta 1989. Yhtiöllämme on AAA-luottoluokitus Suomen vahvimmat -sertifikaatti.

Toivotamme kaikki yritys- ja yksityisasiakkaat tervetulleiksi tutustumaan palveluihimme.

Tervetuloa.

Back To Top